Implementatie en integratie

Hogere ROI door een gealigneerde en geoptimaliseerde integratie van tools en methodieken.

Wij ondersteunen leidinggevenden en medewerkers in het onderzoeken en creëren van bewuste en onbewuste communicatieprocessen die de succesvolle implementatie en integratie van tools en methodieken voor zowel mens als organisatie ondersteunen en optimaliseren. 

Creating the conditions for a geniunely happy place to work!

Resultaten behalen we met "the open turnkey" VALUE.D methodiek

Hiertoe gebruiken wij "the Open turnkey methodology". Een methodiek die wij ontwikkeld hebben door de combinatie van; jaren praktijkervaring, onderzoek en talloze wetenschappelijk bewezen methodologieën te combineren.  Met behulp van deze methodologie wordt waardevolle zowel interne en externe kennis als ervaringen meegenomen teneinde duurzame verandering te realiseren die relevant en effectief is voor de organisatie in zijn huidige situatie.

Met behulp van deze methodologie zijn wij in staat om in te spelen op de gedragingen, beslissingen, omgeving, overtuigingen. Om zo de cultuur, organisatie, tools en methodologieën te aligneren en optimaliseren. Zo realiseren wij succesvolle verandering die blijft voortbestaan, die gedragen wordt door alle medewerkers, zowel arbeider, bediende als management toe. Één voor één gealigneerd met de cultuur.

Hoe kunnen wij jou helpen? Vertel het ons!

Verbondenheid tussen veranderingen, mens en cultuur,

Mens en ICT worden vaak, te vaak, als los van elkaar beschouwd. Ze worden geïmplementeerd zonder de sociale of organisationele implicaties in acht te nemen. Kortom wordt er bij selectie en implementatie te weinig rekening gehouden met de mens en hoe verandering hem, organisatie en cultuur beïnvloed.
Wij helpen organisaties om die verbinding terug te maken, te houden en te versterken, om ervoor te zorgen dat elke investering van tijd en geld, resultaten opleveren die duurzaam zijn.

Voor organisaties die: 

 • zich in een veranderingstraject bevinden en deze met alle organisationele niveau's willen aligneren.
 • weerstand tegen verandering willen ombuigen naar een positieve bijdrage
 • De juiste tools, methodieken en/of strategieen willen vinden en toepassen.
 • communicatieprocessen willen opstellen die verandering duurzaam maakt door deze te aligneren.

Met als resultaat

 • Optimaal gebruik van succesvol geimplemeenteerde software en methodieken door medewerkers.
 • communicatieprocessen die gealigneerd zijn met de cultuur en zo vertrouwen oproepen
 • Hogere productiviteit, effectiviteit en efficientie vanwege betere aligering en betrokkenheid
 • Hogere ROI van huidige en toekomstige investeringen

 

Welke vragen moet je stellen om een verandering te faciliteren die duurzaam is?

Je betrekt je medewerkers, luistert attentief en stelt gerichte vragen, zoals:

 • Welke verandering vindt je nodig?
 • Wat kunnen wij doen voor jou?
 • Wat is jou mening over "x", "y" of "z"?
 • Hoe is dit van invloed op jou en jouw werk?!
 • Wat zijn de valkuilen volgens jou?!

Zo wordt positieve verandering voor elke implementatie mogelijk gemaakt. Want als je deze vragen en meer op een consistente en congruente wijze stelt aan partners en teamleden vanuit een plaats van oprechte interesse, dan zal de betrokkenheid en ervaring bij verandering positief beinvloed worden. Medewerkers die de verandering ondergaan en het platform vaak moeten gebruiken zullen een gevoel van betrokkenheid en vertrouwen ervaren. 

Waarin resulteert een facilitatie van de communicatie? Betrokkenheid!
Medewerkers, partners, management die betrokken zijn, ondersteunen en optimaliseren veranderingen. Ze denken praktisch en creatief mee over potentiele valkuilen en opportuniteiten, verspreiden het woord en zijn doorgaans veel gemotiveerder. Met als gevolg een tool of methodiek, een organisatie met een veel hogere efficientie en effectiviteit. Een geslaagde en gebruikte integratie en implementatie, zonder de onverwachtte kosten, storingen of beperkingen.

Wat is het gevolg van onbetrokkenheid van medewerkers in de organisatie?! 
Geld en tijdverlies, verlies van vertrouwen in organisatie en management. Daarom ondersteunen wij jou in het onderzoek, de selectie, implementatie en beheer van innovatieve on- en offline tools en methodieken. Tools die jou in stellen belangrijke maatstaven zoals identiteit en betrokkenheid, effectiviteit en efficientie, talent en organisatieontwikkeling maar ook productiviteit en innovativiteit te parametriseren en doelgericht te ontwikkelen. Dit kan met software of tools van onze partners, maar ook van externe partijen.