Wie zijn wij

VALUE.D

Als organisatie hebben wij een gedeelde passie. Het ceëren van een positieve verandering die een verschil maakt. Een verschil die mensen gelukkig maakt. Vanuit een plek waar de passie en overtuiging heerst dat iedereen het verdiend om in een organisatie te werken waarin zij zich thuis en gelukkig voelen.

Een aantal jaren geleden had dit geleid naar het samenstellen van een scala aan competenties in management, psychologie, NLP, leiderschap, communicatie enzoverder, die samen de bouwstenen vormen voor verandering, in het onderbewustzijn van mensen en organisaties.

Onze bijdragen die op emotioneel, rationeel en empirisch niveau bewezen voordelen opleveren voor zowel mens als organisatie. Voortkomend uit jaren van personal & leadership development, onderzoek in communicatie, overtuigingen, patronen en systemen, een hollistisch en objectief beeld opleverend.

Because we believe; One size doesn't fit all

VALUE.D staat voor:

  • VALUE ADDED service
  • Feeling VALUED as a person, group or demographic
  • VALUE DERIVED for everyone involved

Onze overtuiging, passie en visie die gedeeld, gesteund en gebolsterd worden door het hele wezen van de oprichter en partners leiden naar verandering die in lijn liggen met jouw identieit.

Onze geschiedenis

Ontstaan vanuit het verlangen om waarde toe te voegen en het verschil te maken voor mensen in organisaties wereldwijd.  
Vanuit de gedachte en overtuiging waarde toe te voegen groeide dan ook de gedachte ( To adD VALUE) aan de hand van onze VALUE ADDED services die organisaties helpen om flexibeler te handelen in meer concurrentiele tijden, op een wijze die duurzaam is, door de aandacht voor alle stakeholders die betrokken zijn. Van externe leveranciers tot interne inpakkers toe.

Als team

Als team bestaat VALUE.D uit een verzameling van onafhankelijke experts die zich uit verbinding met de missie en visie van VALUE.D hebben verbonden. Teneinde een meerwaarde te leveren die een verschil maakt voor de klant.

Hiertoe beschikken wij over een netwerk van professionals waar ieder over zijn unieke talenten beschikt, maar ook aansluitend zijn met de competenties van anderen. Samenwerkend op een wijze die elkaar versterkt, in tegenstelling tot de gebieden waarin wij als individu alleen, beperkt in zijn.

Zodoende kunnen wij bij VALUED directe en indirecte wijze, dieper en breder werken op een niveau die een verschil maakt.