Onze waarden

Meerkatmini.jpg

Nieuwsgierigheid   

Wees nieuwsgierig en streef ernaar meer te weten dan dat wat je nu weet. Zoek, vind en creëer nieuwe mogelijkheden en oplossingen, alsook de kennis die daartoe kan leiden. 

Wij zijn intrinsiek nieuwsgierig, omdat wij jou willen helpen beter te worden, zowel op de manieren die we kennen, als op de manieren die ons nog onbekend zijn.

E5KMvPp9SsCnqmEGUwAS_2014-08-10 12.56.40 1.jpg

Creëer

Hou van wat je doet en creëer en realiseer iets dat een verschil maakt voor iemand.

Wij creëren om een verschil te maken, om waarde toe te voegen voor zowel mens als organisatie. Dit is een deel van onze zingeving, van de betekenis die ons werk heeft, voor ons en voor jou.

Be consistent.jpg

Inspireer    

Wees het voorbeeld, wees het beste exemplaar van jezelf! Doe wat je graag doet en doe het tot het top van je kunnen! Stippel een pad uit, maak een beslissing en neem actie op een wijze die representatief is voor wie jij bent! 

Wij geloven in het inspirerend vermogen van mens en organisatie die bezield zijn door wat zij doen en hoe zij als geheel deze naar ongekende hoogten kunnen brengen!

picjumbo.com_IMG_8568mini.jpg

Consistentie

Consistent zijn is je aan je woord houden, niet één keer, niet 2 keer, maar elke keer. Alles wie je bent en doet, is zo zeker als dat de zon elke dag op komt.

Wij zijn consistent omdat betrouwbaarheid, vertrouwen en zekerheid belangrijk zijn! Omdat dat wat wij zijn niet zoals als een pluisje bij het keren van de wind kan veranderen.

123H.jpg

Kennis

Heb kennis van weet wat je weet en niet weet, want zo ben je meester van jezelf en van al het andere.

Kennis is onmisbaar om te kunnen groei, daarom vergroten wij deze elke dag op diverse aanvullende wijzen, zodat jij dat niet moet!

yellow field.jpg

Congruentie

Beslissingen, daden, woorden worden gebaseerd op dat waar je in gelooft, datgene wat buiten kijf staat. Wat we vertellen en beloven, is altijd in lijn met wat we doen, en omgekeerd.

Wij geloven in congruentie en zijn congruent omdat wij diep vanuit onze kern hiervan overtuigd zijn. Omdat wij weten wat dit voor jullie zou kunnen betekenen.

mininature-photo02-preview.jpg

Openheid  

Stel jezelf accepterend op voor al dat wat is en zou kunnen zijn. Verwelkom al dat wat bekend of onbekend is en omhels al datgene dat een mens zijn leven verrijken kan. 

Wij geloven in een openheid in alles wat we doen omdat je niet gelukkig kan zijn als mens in eender welke verhouding zonder oprechte openheid.

Flowers-and-Roses-Background mini.jpg

Passie          

Hou van datgene wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet! Want doe  je dat wat je zoveel energie geeft, dan ben je niet tegen te houden in het nastreven van jouw passie en het inspireren van anderen.

Het is door te doen wat we graag doen, en graag te doen wat we doen, dat wij anderen kunnen inspireren om hun geluk na te streven, binnen of buiten hun organisatie.